Familie appartement Schrempf Anna in Oostenrijk te Niedernsill

Disclaimer

devider
Home / Disclaimer

Disclaimer voor www.schrempfanna.com

Schrempf Anna, hierna te noemen Schrempf Anna, verleent u hierbij toegang tot www.schrempfanna.com (“de Website”) en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Schrempf Anna behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de Website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van de Website.

Beperkte aansprakelijkheid

Schrempf Anna spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Schrempf Anna.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Schrempf Anna nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Schrempf Anna en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Schrempf Anna, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Share us with friends

U bent van harte welkom Boek uw verblijf

Sfeervolle Luxe

4 slaapkamers

Het appartement heeft in totaal 4 slaapkamers en in totaal wel 14 slaapplaatsen. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele bedden. Iedereen komt er heerlijk tot rust na een mooie dag in wunderschön Oostenrijk.

3 badkamers

Er zijn 3 luxueuze badkamers aanwezig in het appartement. De badkamers zijn in 2015 compleet gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming. Door de spreiding in het appartement heeft iedereen voldoende privacy.

Sauna wellness

Voor de totale ontspanning en een complete wellnessbeleving is er een ruime Finse sauna aanwezig. De warmte met een temperatuur van 75 – 85 ºC is weldadig voor de totale ontspanning, vooral na een dag intensief genieten.

address

Schrempf Anna  Steindorferstrasse 5, 5722 Niedernsill, Austria  Route

Familie appartement Schrempf Anna in Oostenrijk te Niedernsill